Indirekt Ledarskap – IL

IL-Indirekt ledarskap är Försvarshögskolans koncept för ledare som leder genom andra ledare. 

Framgångsrika indirekta ledare ökar förutsättningarna för en organisation med stark tillit och reflekterande medarbetare som kan bidra både till förändring och till förbättring.

Medarbetarnas syn på ledningen är viktig för deras tolkning av information och budskap som sprids.

Kvalitencia Ledarskaps kurser i Indirekt ledarskap vänder sig till befintliga ledningsgrupper och enskilda ledare på högre organisatorisk nivå.

Vad ger en kurs i Indirekt ledarskap?

Kursen ger förståelse för det indirekta ledarskapets betydelse. Du får verktyg för hur man som indirekt ledare påverkar organisationen och når ut med visioner och mål på ett sätt som skapar engagemang hos medarbetarna.

 Indirekt ledarskap

 

 

 

Vem kan gå kursen i Indirekt ledarskap?

Utbildningen vänder sig till chefer och ledare på högre organisatoriska nivåer, både inom det privata näringslivet och kommunal verksamhet. Utbildningen riktar sig också till personer med befattningar som ekonomichef eller HR.

Verktyg som ger resultat

Kursen i Indirekt Ledarskap ger dig verktyg för att förändra och förbättra verksamheten. Du får bland annat lära dig vad det innebär att vara en förebild, om det egna indirekta ledarskapet, vilken roll ledningsgruppen har, och kommunikation och interaktion inom flera områden.

IL-kurser i Skåne, södra Sverige, m.m.

Vi utgår från Hässleholm men anordnar kurser i Indirekt ledarskap och andra ledarskapsutbildningar över hela Skåne, Småland och södra Sverige. Vi anordnar även distansutbildningar. Oavsett var din verksamhet befinner sig, tveka inte att höra av dig för att gemensamt hitta en lösning.

Mer information och bokning av Indirekt ledarskap-utbildning

Har du frågor eller är intresserad av att ta del av en utbildning? Kontakta oss idag så ser vi till att hitta en anpassad lösning för era chefer och ledare.

Vill du se exempel på vilka organisationer som vi har hjälpt? Ta gärna en titt på våra referenser.

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår