Indirekt Ledarskap

På Kvalitencia Ledarskap håller vi regelbundet kurser i Indirekt Ledarskap. Här kan du läsa mer om Indirekt ledarskap, eller IL som kursen också kallas.
Indirekt Ledarskap – IL

På Kvalitencia Ledarskap håller vi regelbundet kurser i Indirekt Ledarskap. Indirekt ledarskap, eller IL som kursen också kallas, är Försvarshögskolans koncept för ledare som leder genom andra ledare. Utbildningen vänder sig till chefer och ledare på högre organisatoriska nivåer, både inom det privata näringslivet och kommunal verksamhet. Utbildningen riktar sig också till personer med befattningar som ekonomichef eller HR. Kvalitencia Ledarskaps kurser i Indirekt ledarskap vänder sig till befintliga ledningsgrupper och enskilda ledare på högre organisatorisk nivå.

Vad ger en kurs i Indirekt ledarskap?

Framgångsrika indirekta ledare ökar förutsättningarna för en organisation med stark tillit och reflekterande medarbetare som kan bidra både till förändring och till förbättring. Medarbetarnas syn på ledningen är viktig för deras tolkning av information och budskap som sprids. Kursen ger förståelse för det indirekta ledarskapets betydelse. Du får verktyg för hur man som indirekt ledare påverkar organisationen och når ut med visioner och mål på ett sätt som skapar engagemang hos medarbetarna.

Vem kan gå kursen i Indirekt ledarskap?

Utbildningen vänder sig till chefer och ledare på högre organisatoriska nivåer, både inom det privata näringslivet och kommunal verksamhet. Utbildningen riktar sig också till personer med befattningar som ekonomichef eller HR.

Verktyg som ger resultat

Kursen i Indirekt Ledarskap ger dig verktyg för att förändra och förbättra verksamheten. Du får bland annat lära dig vad det innebär att vara en förebild, om det egna indirekta ledarskapet, vilken roll ledningsgruppen har, och kommunikation och interaktion inom flera områden.

IL-kurser i Skåne, södra Sverige, m.m.

Vi utgår från Hässleholm men anordnar kurser i Indirekt ledarskap och andra ledarskapsutbildningar över hela Skåne, Småland och södra Sverige. Vi anordnar även distansutbildningar. Oavsett var din verksamhet befinner sig, tveka inte att höra av dig för att gemensamt hitta en lösning.

Vill du se exempel på vilka organisationer som vi har hjälpt? Ta gärna en titt på våra referenser.

Kvalitencia Ledarskap

Nyfiken på Kvalitencia Ledarskap och våra utbildningar?