Om oss

Vi vill göra skillnad!

Genom tydlighet och samspel kan vi göra en hållbar skillnad mot framtiden.

Tydlighet

Genom att vi stöttar Er med vart Ni är på väg och i vilken riktning Ni går ger det oss trygghet i vad vi ska bidra med.

Samspel

Når vi genom de resultat som vi satt upp i våra mål och de relationer vi vill skapa. Genom att vi inspirerar och motiverar engagerar vi oss i de relationer som vi vill ha internt och externt.

20 års erfarenhet av ledarskapsutbildningar

Kvalitencia Ledarskap AB har sedan 2001 stöttat företag och organisationer i deras arbete att utveckla sin organisation, sina ledare och sina medarbetare. Genom vårt stöd bidrar vi till att våra kunder blir framgångsrika i sitt ledarskap för att därigenom uppnå extraordinära resultat för sin verksamhet.

Forskningsbaserade och anpassade utbildningar

Vi använder oss alltid av den senaste forskningen. Konkret arbetar vi med varje kund på ett unikt sätt. Tillsammans sätter vi ihop en process anpassad till kundens speciella förutsättningar och utmaningar. Våra vanligaste erbjudanden är:

- Ledningsgruppsutveckling
- Utvecklande Ledarskap
- Indirekt ledarskap
- Time To Think
- Handledning/coachning
- Medarbetarskap

Färre rutinarbeten förutspås i framtiden. Dessa ersätts mer och mer av uppgifter som kräver självständigt agerande. Många av dessa nya uppgifter går inte att leda på traditionellt sätt. Ledarrollen förändras och kvaliteten i insatser kommer i större utsträckning att bero på den enskildes egna initiativ, motivation och vilja att ta ett personligt ansvar. Framträdande teoretiker inom ledarskapsområdet drar slutsatsen att de organisationer som förmår ingjuta ett inre engagemang för arbetet hos sina medlemmar kommer att stå sig bäst (Gerry Larsson forskare vid FHS).

Läs vår personuppgiftspolicy här.

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår